Петима футболисти изнасилили студентка

NetNews

Петима млади мъже изнасилиха 20-годишна пияна студентка. В университета жертвата учи заедно с един от насилниците. Още по-отвратителното в новината е, че всичко се е случило в дома ѝ, където тя е организирала парти, а младежите са заснели сексуалния акт на видео.

Изнасилвачите са футболисти на третодивизионния италиански Виртус Верона. В специално обръщение от клуба обявиха, че няма да коментират ситуацията, която няма нищо общо със спорта.

„Изпих три бири и няколко чаши с джин. Стана ми лошо. Чувствах се безпомощна и нямах сили да се защитя, когато осъзнах какво се случва. Молех ги да спрат, но те продължаваха. Накрая единствено имах сили да отида до тоалетната и да повърна“, обясни студентката в емоционално обръщение.

„Този случай дълбоко ме потресе. Не само като баща, но и като ръководител на организация, която държи на принципите на взаимното уважение. Не съм предполагал, че наши играчи може да направят такова нещо“, обяви президентът на тима Франческо Джирели.

Петимата насилници, които са около 20-годишни съвсем скоро ще бъдат изправени пред съда за изслушване. Те рискуват не само кариерите си на футболисти, но и съществува голяма вероятност да попаднат в затвора за дълго време.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Проф. Пламен Киров: Радев трябва незабавно да връчи втория мандат

В интервю за БНР бившият конституционен съдия и преподавател по конституционно право проф. Пламен Киров определи наложения с решение на Народното събрание мораториум върху действията на различни органи на властта като "грубо посегателство върху конституционни правомощия на конституционно създадени органи". Решението на парламента от 22 април е безспорно политическа и […]