Пирло поздрави Интер и каза: Една ера приключи, но ще започне друга!

NetNews

Треньорът на Ювентус Андреа Пирло сияеше след победата на отбора му в гостуването на Удинезе. Той изрази бурно радостта си след втория гол на Кристиано Роналдо, който донесе трите точки и Старата госпожа се изравни по точки с Аталанта и Милан. Бившият национал обаче призна, че тимът за пореден път е показал слабости.

"Добрахме се до победата с непримиримост. За пореден път сами си направихме живота труден, но до последно не се отказахме да преследваме резултата, от който се нуждаехме, а това е най-важното. Понякога настройката ни не е такава, каквато трябва да бъде в Ювентус. Искам да продължим да показваме отборния дух от последните минути", коментира Пирло. Той поздрави Интер и Антонио Конте за спечелената титла в Италия. "Поздравявам Интер и Антонио Конте за заслужената титла. От нас зависи да променим нещо, защото искаме отново да сме шампиони. След девет поредни титли една ера приключи, но ще започне друга и целта ни е отново да сме на върха. Не съм подозирал, че да си треньор е толкова стресиращо и в същото време емоционално. Победи като тази ти дават енергия да продължиш напред. Трябва да свикнем с мисълта, че се борим за топ 4, а не за титлата", подчерта треньорът на "бианконерите".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Нова мода – дом в селище

Все повече поляци напускат апартаментите си в жилищните комплекси в столицата и големите градове и се насочват към селища, разположени в предградията. Става дума за комплекси, като например Przystan в Ломянках, намиращ се на 30 минути път с кола от Варшава. Това е един от многото подобни проекти в страната, […]