Приеха посмъртно Коби Брайънт в Залата на славата

NetNews

Бившият играч на Лос Анджелис Лейкърс Коби Брайънт бе посмъртно приет в Залата на славата на баскетбола Джеймс Нейсмит. 41-годишният Коби Брайънт и още осем души, в това число и 13-годишната му дъщеря Джиана, загинаха на 26 януари, когато хеликоптерът, с който пътуваха, се разби в покрайнините на Лос Анджелис.

В допълнение към Брайънт в Залата на славата влизат шампионите от НБА Тим Дънкан и Кевин Гарнет, шампионката на НБА при жените и олимпийски шампион Тамика Кетчингс и треньорите Ким Мълки, Еди Сътън, Барбара Стивънс и Руди Томянович.

По време на церемонията Майкъл Джордан държа реч по повод встъпването. Съпругата на Брайънт – Ванеса, също държа реч.

„Ако съпругът ми беше тук тази вечер, щеше да има дълъг списък с хора, на които да благодари, които са го вдъхновявали и са го подготвили, за да бъде в Залата на славата. Семейство, приятели, ментори, Лейкърс, съотборници и опоненти… Мога само да благодаря на всички онези, които са му помогнали да стигне тук – знаете кои сте и аз ви благодаря от негово име“, каза в емоционалната реч Ванеса Брайънт.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тома Биков: Кой предложи Румен Спецов за шеф на НАП?

"Няма парламентарен контрол и затова наш ангажимент е да осъществяване някакъв контрол върху служебното правителство", това каза пред БНР Тома Биков от ГЕРБ. Той подчерта, че критиките на ГЕРБ към кадровите промени в институциите не са заради това, че има скандални назначения: "Нормално е да бъдат сменени политическите екипи, но […]