ПСЖ близо до това да отмъкне Вайналдум изпод носа на Барса

NetNews

Изглеждащият като сигурен трансфер на халфа Жоржиньо Вайналдум в Барселона е напът да се провали. Причината е, че Пари Сен Жермен може да изпревари каталунците за подписа на нидерландския национал, който ще напусне Ливърпул като свободен агент.

Според Фабрицио Романо в Барселона се подготвяли за медицинските прегледи на 30-годишния играч, но в същото време ПСЖ са предприели действия, с които да изпреварят конкуренцията и да привлекат полузащитника. От “Парк де Пренс” предложили два пъти по-голяма заплата на Вайналдум, който бил готов да премине във френския клуб. Наставникът Маурисио Почетино също е изиграл роля за промяната в решението на футболиста, като му се е обадил. Ако Жоан Лапорта не вдигне офертата си към халфа, най-вероятно той ще подпише с ПСЖ.

Барселона вече привлече двама свободни агенти – Серхио Агуеро и Ерик Гарсия от Манчестър Сити, като се очакваше Вайналдум да бъде третото ново попълнение на клуба по този начин за това лято, но намесата на парижани може да предотврати това.

PSG are now ready to hijack Wijnaldum deal – while Barça were already planning for medicals! ?? Gini now open to accept PSG proposal, salary doubled – Pochettino called him too. If Barcelona don’t raise their bid, Wijnaldum will join PSG. Official decision in the next hours.

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 5, 2021 Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Доц. Атанас Мангъров няма да е в листите на лявата коалиция за изборите

Доцент Атанас Мангъров няма да е кандидат за депутат, но ще се ангажира в кампанията на голямата коалиция в ляво. Това стана ясно от пресконференция на БСП и АБВ. Двете формации от коалицията "БСП за България" заявиха, че не са говорили нито за субсидия, нито за бъдещи позиции в ръководството […]