ПСЖ губи Кейлор Навас за реванша с Байерн Мюнхен

NetNews

Вратарят на Пари Сен Жермен Кейлор Навас получи контузия при победата с 4:1 като гост на Страсбург в мача от Лига 1 и е под въпрос за предстоящия четвъртфинален мач реванш от Шампионска лига срещу Байерн Мюнхен на „Алианц Арена“. Навас беше заменен на полувремето на мача между Страсбург и ПСЖ и има основателни притеснения сред парижани, че костариканецът ще пропусне срещата във вторник.

Вратарят на Пари Сен Жермен се представи много силно в първия четвъртфинал на „Алианц Арена“. Ако Навас не бъде готов за реванша срещу Байерн, той ще бъде заменен от Серхио Рико.

Марко Верати и Алесандро Флоренци са възстановени от коронавирус. Двамата ще могат да бъдат на разположение на Маурисио Почетино за мача на „Парк де Пренс“.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Повелителката на секса и града: Синтия Никсън на 55 г.

На този свят съществуват четири жени, които всеки човек добре познава и няма как да сбърка, а една от тях е актрисата Синтия Никсън, превъплътила се в образа на Миранда Хобс в хитовия сериал на НВО "Сексът и градът", пише life.dir.bg. Разбира се, останалите три са също толкова колоритните ѝ […]