ПСЖ: Очакванията са Неймар да се върне на терена през януари

NetNews

Бразилската звезда на Пари Сен Жермен Неймар най-вероятно ще се върне на терена през януари, след като получи контузия в глезена по време на срещата с Лион през миналия уикенд, съобщиха френските шампиони.

Плеймейкърът, който пристигна от Барселона, получи преди това сериозни травми в краката през 2018-а и през 2019-а година. На мача с Лион той беше сниман със сълзи на очи, след като Тиаго Мендеш от Лион му влезе с двата крака и заслужи червен картон за проявата си.

"След като се видя, че е обърнал и изкълчил левия си глезен, следващата потвърждение е за натъртени костици и продължаваща рехабилитация и раздвижване", се казва още в официалното съобщение на ПСЖ. Очакванията са той да се върне на терена през януари".

Новината означава, че Неймар ще се възстанови навреме за мача на парижани срещу бившия му отбор Барселона от осминафиналите в Шампионската лига, който е през втория месец от годината. Утре Пари Сен Жермен играе с изненадващия лидер в Лига 1 Лил, а Неймар влиза в групата на контузените и пропускащи мача играчи Пабло Сарабия, Мауро Икарди, Абду Диало, Хуан Бернат и Данило Перейра.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Орхан Исмаилов: Ердоган направи жест към премиера Борисов

„Ердоган направи жест към министър-председателя Бойко Борисов с поздрава си към него на Националната конференция на ДПС“. Това заяви в ефира на ТВ Европа лидерът на Народна партия свобода и достойнство Орхан Исмаилов. Според него липсата на поименен поздрав от президента на Турция за почетния председател на ДПС и поздравът […]