ПСЖ продължава с колебливото си представяне във Франция

NetNews

ПСЖ продължи с колебливото си представяне в Лига 1 и в 14-ия кръг. „Принцовете“ загубиха с 0:1 от Лион у дома и се свлякоха на трето място във временното класиране.

Единственият гол на „Парк де Пренс“ вкара Тино Кадевере в 35-ата минута. „Хлапетета“ завършиха мача в намален състав, след като Тиаго Мендеш бе изгонен в осмата минута на добавеното време, след като влезе остро в краката на Неймар, който бе изнесен от терена на носилка със сълзи в очите.

Така Лион събра 29 точки. Толкова има и лидерът Лил. ПСЖ е с точка по-малко.

В 35-ата минута Кимпембе сбърка при изнасянето на топката. Екамби овладя и изведе Кадевере на отлична стрелкова позиция, а нападателят от Зимбабве не сбърка.

През втората част ПСЖ натисна сериозно, но така и не успя да стигне до изравнителен гол. В добавеното време Тиаго Мендеш влезе изключително грубо в краката на Неймар и бе изгонен с директен червен картон. Бразилският нападател на ПСЖ бе изнесен на носилка.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Отпадат ограничителни мерки за Мадрид и Каталуния

Ограниченията за влизане и излизане от региона на Мадрид , които бяха повторно въведени на 4 декември отпаднаха от полунощ. От днес отпадат и забраните за движение през уикенда между отделните общини в Каталуния. Регионалното правителство на Каталуния разреши от днес да бъдат отворени отново моловете, при ограничен капацитет от […]