Разходка на Байерн Мюнхен в Бремен за 3:1 (ВИДЕО)

NetNews

Байерн (Мюнхен) се поздрави с трети пореден успех в Бундеслигата. Макар и срещу исторически труден опонент, баварците демонстрираха познатата си класа и надвиха като гост Вердер (Бремен) с 3:1.

По този начин селекцията на Ханзи Флик прати напрежението в "полето" на преследвача РБ Лайпциг, който изостава вече на пет пункта от шампионите, а утре домакинства на Айнтрахт.

Байерн подсигури своя триумф с два гола още до почивката. В 22-ата минута Леон Горетцка отигра с глава продължена топка след корнер от Томас Мюлер и с мощно насочване не остави шанс на домакините.

В 35-ата Мюлер продължи да раздава асистенции, като този път изведе на удобна позиция Серж Гнабри. Националът на Германия пък не демонстрира излишни сантименти и наказа един от бившите си тимове.

Естествено мачът нямаше как да премина и без головото участие на Роберт Левандовски. Малко случайно, топката стигна до поляка след меле при корнер в 67-ата минута, като от няма и метър не сгреши за 0:3.

До края Лева не съумя да се разпише, но умело увеличаваше бройката на ударени греди през съботния следобед на "Везерщадион". Вместо него почетното попадение за Вердер вкара появилия се след почивката Фюлкруг.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мисис Баба отпразнува развода и рождения си ден в Доминикана

Мисис Баба Дони Василева отпразнува развода си на почивка в Доминиканската република. Пътуването до екзотичната дестинация e подарък от дъщеря ѝ по случай 50-ия рожден ден на бившата съпруга на екскмета на Стрелча. По бързата процедура, без финансови претенции или пък подялба на имущество, приключи разводът между Дони, която вече […]