Ралф Шумахер: Дано битката между Хамилтън и Верстапен не доведе до нечия смърт

NetNews

Бившият пилот във Формула 1 и брат на легендата Михаел Шумахер – Ралф коментира битката за титлата между Люис Хамилън и Макс Верстапен. Шумахер заяви пред "Билд", че Хамилтън е започнал война с Red Bull и Верстапен с катастрофата на "Силвърстоун" и изрази надежда напрежението да не завърши с фатален край.

"Очевидно е, че Люис е виновен. Разбирам съперничеството им, но това вече е истинска война. Сега Верстапен извади късмет, че не пострада, но не се знае кога може да се случи това. Хамилтън и Верстапен много ми напомнят за Сена и Прост, които се отнасяха един към друг по същия начин. Дано и сега враждата не приключи, когато един от тях загине на пистата", коментира Шумахер.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ето с какъв автомобил Audi ще участва в рали „Дакар“ през 2022 година

Audi ще вземе участие в следващото издание на рали „Дакар“, което ще се проведе през 2022 година. За целта от германската марка показаха състезателния автомобил, който ще мери сили с останалите участници в надпреварата и обявиха част от неговите характеристики. RS Q E-tron както е пълното наименование на модела, разполага […]