Раул е единственият фаворит за заместник на Зидан

NetNews

Раул Гонсалес Бланко е единствената алтернатива, която се появява на хоризонта като евентуален заместник на Зинедин Зидан на треньорския пост в Реал Мадрид, твърди „AS“. Ръководството на клуба е разгледало различни имена за заместник на Зидан и е свело кандидатите до настоящия наставник на втория отбор на Реал Мадрид – Раул.

Парадоксално, но изборът на Раул би означавал отново повтаряне на формулата със Зидан. Човек от клуба, който познава съблекалнята като играч и без толкова сериозен опит като треньор.

Философията сработи със Зизу, чийто успехи и постижения са налице.

Ангажиментът на Раул към Реал Мадрид е без съмнение. Колкото и да е трудна ситуацията, той би приел предизвикателството, ако му дойде времето. Големият риск, имайки предвид ситуацията е да изгориш фигура, идолизирана от белите фенове и с проекция да заемеш позицията успешно при по-добри обстоятелства.

Резултатите на Раул начело на втория отбор на Реал Мадрид не са ослепителни.

В момента Раул е под карантина след положителен тест за COVID-19. Той вече преодоля няколко предизвикателства, с които се сблъска, след като пое юношите на Реал Мадрид в Шампионска лига. Той направи крачка напред, успя да развие отбора и да спечели първата титла за Реал Мадрид в младежката Шампионска лига.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Главчев от ГЕРБ: ЦИК не е готова за гласуване по пощата

„Определянето на датата е в правомощията на президента на републиката. В този смисъл ние заявихме, че ще приемем всяка една дата. На мен ми се стори странно, че след като е съобщил дата, започна консултации. Защото според мен по-нормално е да започнеш обсъждане, а след това да се произнесеш по […]