Роналдо спаси слаб Ювентус срещу Удинезе

NetNews

Отборите на Удинезе и Ювентус завършиха при резултат 1:2 на "Дачия Арена" в двубой от 34-ия кръг на Серия "А". Науел Молина беше точен в 10-ата минута. Кристиано Роналдо изравни от дузпа в 83-ата минута, а в 89-ата направи обрата пълен.

В шестата минута Йенс Ларсен стреля по земя, но не затрудни Войчех Шчесни. В десетата домакините изненадаха своя противник с бързо изпълнение на фал, а Шчесни не успя да се справи с шут на Молина за 1:0. Последва дълъг период без удар по посока на двете врати. Той беше прекъснат в 27-ата минута, когато изстрел на Родриго Бентанкур рикошира в противников играч и излезе в корнер. При последвалото центриране Уестън Маккени нанесе опасен удар с глава, но топката профуча покрай вратата. В 34-ата Пауло Дибала опита шут по земя, който беше спасен от Симоне Скуфет. В 38-ата вратарят не се справи добре при центриране от фал, което позволи удар на Матайс де Лихт да бъде блокиран от Бентанкур, след което Кристиано Роналдо не засече достатъчно добре подаването на нидерландеца по въздух.

В 53-ата минута Толгай Арслан опита удар, който се оказа неточен. В 59-ата Роналдо стреля отдалече, но топката завърши в ръцете на Скуфет. В 66-ата Ларсен пробва техничен изстрел, който не намери целта.

Когато изглеждаше, че "бианконерите" нямат идея как да вкарат гол, в 82-ата минута Кристиано изпълни фал, а стоящият в стената Родриго Де Паул постъпи много глупаво и игра с ръка. Съдията веднага посочи бялата точка, откъдето Роналдо беше точен за 1:1. Така в пети пореден мач фриуланите си изкараха дузпа в своя вреда. В 89-ата Адриен Рабио центрира, а с глава Кристиано вкара своя 99-и гол за "Старата госпожа", с което донесе успеха на своя тим.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бежанските деца, за които Европа е мащеха

Над 18 000 непълнолетни бежанци за изчезнали в Европа само за две години. Тревожното е, че повечето от тях вероятно са станали жертва на експлоатация. При рутинна проверка на автомобил на германско-полската граница полицията открива четирима виетнамци без документи, сред които и 15-годишно момиче. Оказва се, че то няма роднинска […]