Румениге: Всички клубове в Европа се опитват да намалят заплатата на футболистите си

NetNews

Шефът на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге очаква промени във финансовата структура на големите европейски отбори. Трансферните суми логично ще бъдат по-малки поради кризата, породена от пандемията. Според Румениге клубовете ще променят структурата на заплатите. "Това, което чувам, е, че всички клубове в Европа се опитват да намалят разходите си за заплати. Всеки, независимо дали е голям или малък, има своите проблеми", заяви той пред "Билд".

Румениге коментира и слуховете, че Байерн се интересува от халфа на Интер Марсело Брозович, като заяви, че двата клуба не са контактували. Той похвали "нерадзурите" и работата на Антонио Конте.

"Стабилността в представянето и тактиката са много интересни. Това се дължи на Конте, който свърши страхотна работа. Вижда се, че Интер е различен от този, който беше, когато той пристигна преди две години. Удоволствие е ги гледаш по телевизията", сподели шефът на баварците.

Той говори и за треньора на Байерн Ханзи Флик, който е вариант за селекционер на Германия: "Би било лудост да пуснем Флик рано. Това е най-успешният период в историята на Байерн. Мисля, че е коректно от федерацията да не контактуват с треньор, който има договор след юни 2021 г."

"В момента сме шампиони във всички турнири. На върха сме в ранглистата на УЕФА. Нашият отбор има две силни страни: много високо качество и уважение към всеки съперник. Не излизаме на терена с арогантност и идеята, че вече сме спечелили. Разликата между времето преди вируса и сега е, че няма разлика дали играеш у дома или като гост, защото няма фенове", каза още Румениге по повод успехите на Байерн.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Домусчиев: Плоският данък се доказа като работещ

"Тpябвa зaдължитeлнo дa ce зaпaзи плocĸият дaнъĸ. Toй дoĸaзa пpeз гoдинитe, чe paбoти, чe пълни xaзнaтa и вcяĸo yвeличaвaнe нa дaнъцитe, щe дoвeдe дo oтлив нa cпeциaлиcти". Toвa ĸaзa пpeдceдaтeлят нa Koнфeдepaциятa нa paбoтoдaтeлитe и индycтpиaлцитe (KPИБ) пo вpeмe нa cpeщa пpи миниcтъp-пpeдceдaтeля Бoйĸo Бopиcoв, cлeд ĸaтo ГEPБ пpeдcтaви пpeд […]