Сари сменя Моуриньо в Тотнъм?

NetNews

В Тотнъм вече се оглеждат за нов мениджър и Маурицио Сари изглежда като фаворит номер 1 за мястото на Жозе Моуриньо, съобщава "RAI Sports". Според английските букмейкъри, португалският специалист е тотален фаворит номер 1 за следващ уволнен треньор.

Причините за това не липсват – лоша серия в първенството и седмо място в класирането, на 6 точки от Уест Хам, който заема последната квота за Шампионската лига. В допълнение отборът беше отстранен от Динамо Загреб в Лига Европа по доста срамен начин – победа с 2:0 и поражение с 0:3 в хърватската столица след продължения.

Управата на Тотнъм вече е загубила доверието си в Моуриньо и различни хора от клуба разглеждат варианти за негов заместник, твърди още "RAI Sports". И Сари е един от фаворитите за поста.

62-годишният Сари за последно работи в Ювентус и въпреки че донесе на торинци 9-ата поредна шампионска титла в Серия "А", беше уволнен само след една година на поста. Любопитното е, че Сари напусна и Челси по подобен начин – спечели Лига Европа и осигури 4-о място за отбора във Висшата лига.

Освен "шпорите", Наполи също може да направи оферта на бившия си треньор, тъй като и ситуацията с Дженаро Гатузо не е много сигурна.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Eксперт предполага, че правителството на Чехия може да продължи да управлява и без мнозинство

Чешкият министър-председател Андрей Бабиш може да продължи да управлява без мнозинство до парламентарните избори след по-малко от шест месеца, заяви днес политически експерт, цитиран от БТА и ДПА. Правителството едва ли ще се разпадне, въпреки че комунистическата партия вчера оттегли съгласието си да оказва мълчалива подкрепa. Според политическия анализатор Ладислав […]