Сериозни искри между мениджъра на Гришо и тенис федерацията заради кортовете в Борисовата градина (ВИДЕО)

NetNews

Мениджърът на Григор Димитров – Георги Стоименов, и членът на Българската федерация по тенис Мариана Печеян влязоха в дебат и спор във връзка с желанието на Гришо и "Тенис клуб Хасково" да участват в конкурса на "Академика 2011" за наем на кортовете в Борисовата градина в София.

Двамата бяха гости в предаването „Брейк пойнт“ по „Макс спорт“. "Има морална страна. Те (Димитров и клубът в Хасково) могат да участват, но защо трябва да влизат в тази надпревара. Това е срамота, искате да унищожите федерацията. Човек, който има милиони в джобовете си, купува земя и си прави академия", каза Печеян.

В момента съоръжението в Борисовата градина е собственост на държавното дружество "Академика 2011" (с принципал Министерството на младежта и спорта) и досега се управлява от Българската федерация по тенис под името "Български национален тенис център".

От казаното от Печеян стана ясно, че в продължение на година кортовете са били ничия собственост.

Тя попита мениджъра на Димитров какво е направено за плановете на Димитров за академия в Хасково, което беше анонсирано още през 2017 г. "Вижте си сайтовете, какво казахте тогава. Къде ви е академията, къде са ви международните турнири".

"Конкурсът е направен така, че федерацията по тенис да покрие всички критерии. Не виждам защо има такъв негативизъм към Григор и се насажда мнение, че иска да се направи нещо нередно", коментира Стоименов.

Той показа снимки, настоявайки, че комплексът не се стопанисва добре и не е в добро състояние.

"Академика 2011" признава нашите инвестиции и ни смята за добър стопанин", отговори му Печеян.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Комитова взе още една глава в АПИ

Само в рамките на един ден стана ясно, че служебният министър на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова е уволнила и члена на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура" (УС на АПИ) Ивайло Денчев, посочва БТА. По-рано от ведомството съобщиха, че на 19 юли е уволнен и председателят на УС […]