Сестрата на Сала е опитала да се самоубие

NetNews

Сестрата на трагично загиналия нападател на Нант Емилиано Сала е опитала да се самоубие. Момичето, което се казва Ромина Сала, е била приета в болница и в момента се намира в критично състояние, съобщава сайтът tn.com.ar.

Според източник от болницата Хосе Мария Кулен в Санта Фе (Аржентина), младата жена е опитала да се самоубие в нетрезво състояние. В момента лекарите се борят за живота ѝ без да се съобщават подробности какво точно е направила.

От смъртта на Емилиано Сала, който падна в морето със самолет при полет от Нант до Кардиф, където трябваше да подпише договор, изминаха две години.

Въпреки това Ромина продължава да публикува постове в социалните мрежи за брат си и дори му честити рождения ден.

През февруари 2019-а година отломки от самолета бяха открити, както и тялото на футболиста, но не и на пилота.

Играчът беше договорен за 15 милиона евро, а след това двата клуба влязоха в съдебен спор как трябва да приключи договора.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Намериха маркирани бюлетини в къща в Харманлийско

Маркирани хартиени бюлетини са били намерени в къща в Харманлийско, съобщиха на брифинг от МВР-Хасково. Извършени са проверки на два адреса – в село Рогозиново и Болярски извор, пише NOVA. Освен бюлетините, са открити и списъци с имена на лица. Органите на реда имали информация, че лицата, у които са […]