Скандалите в Милан донякъде улесниха ръководството

NetNews

Скандалите в Милан през изминалия уикенд покрай вратаря Джанлуиджи Донарума донякъде улесниха ръководството, твърди “Калчомеркато”. Както е известно, стражът беше заплашен от тифози на клуба, които са недоволни от факта, че той все още не е преподписал изтичащия си през юни договор. Последва реакция от техническия директор Паоло Малдини, който обясни, че с цел туширане на напрежението до края на сезона се замразяват преговорите изобщо с всички футболисти.

В действителност обаче това е хитър ход на шефовете, защото в момента на тях им е трудно да предлагат високи заплати, защото не са сигурни, че Милан ще се класира за участие в Шампионската лига и съответно ще разчита на сериозен приход. Ето защо за клуба ще е по-лесно да конкретизира офертите си след последния кръг, когато ще е наясно с какво ще разполага като пари.

За място в ШЛ “росонерите” се борят Аталанта, Ювентус, Наполи и дори Лацио, като само три от тях ще играят в турнира.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Десислава Ахладова: Видяхме юридическа неграмотност, която ще се отрази на следващите избори

"Докладът на ЕК за върховенството на закона основните критики бяха, че парламентът приема законите прибързано без оценка за въздействие", припомни Десислава Ахладова – министър на правосъдието в оставка по време на брифинг на ГЕРБ. "В този парламент обаче видяхме нещо нечувано – закон за съдебната власт, наказателно процесуален кодекс и […]