Славия успя да измъкне ценна точка срещу Берое

NetNews

Славия успя да измъкне точка от гостуването си на Берое в Стара Загора след равенство 1:1 под Аязмото. Тимът на Димитър Димитров поведе през първата част чрез Гаюс Макута. През втората част обаче заралии останаха с човек по-малко след червен картон на Крум Стоянов. Малко преди края на редовното време Ивайло Димитров – Косъма донесе точка на столичани с гол от дузпа.

Старозагорци започнаха по-активно двубоя. Още в 3-ата минута Еривалдо получи хубаво подаване от Крум Стоянов в наказателното поле, но прати топката над вратата.

В 12-ата минута Берое излезе напред в резултата. След центриране на първа греда топката бе продължена към Макута, който бе оставен непокрит и я засече във вратата на Вуцов отблизо.

В 17-ата минута Сораков завърши атака на Славия с изстрел покрай вратата на Ганев. В 23-ата минута Радослав Кирилов стреля опасно от воле към вратата на старозагорци, но топката мина над вратата на Ганев. В 33-ата минута Гнадри блокира удар на Александър Цветков, който халфът на Берое отправи след груба грешка в защитата на Славия. В 39-ата минута Мартин Камбуров пропусна да се разпише във вратата на Вуцов, а след това получи и жълт картон, след като наруши правилата срещу стража на Славия.

В края на първата част Крум Стоянов получи жълт картон за нарушение срещу Петър Патев.

На старта на втората част Еривалдо бе заменен от Ибрахима Конте. В 48-ата минута Крум Стоянов центрира в наказателното поле, но право в ръцете на Светослав Вуцов.

В 57-ата минута Генадий Ганев спаси удар на Мартин Сораков. Малко след това Цветков прати топката над вратата след пас на Крум Стоянов. В 66-ата минута Лебон остана сам срещу Вуцов, но младият страж на "белите" спаси.

В 68-ата минута Берое остана с човек по-малко, след като Крум Стоянов получи втори жълт картон за нарушение срещу Калоян Кръстев.

Александър Василев замени Кийлън Лебон в 70-ата минута след изгонването на Стоянов. В 75-ата минута Дарко Тасевски центрира в наказателното поле от пряк свободен удар, но Макрилос прати топката в аут, след като я получи с подаване с пета на Емил Стоев.

В 80-ата минута Конте стреля от дистанция, но право в ръцете на Вуцов. Малко след това Вълчев получи картон за нарушение срещу Конте, а бесният треньор на гостите Димитър Димитров-Херо също получи жълт картон от Кабаков.

В 84-ата минута Конте си отвори пространство с финт, но ударът му бе блокиран. Секунди след това отново Конте стреля от границата на наказателното поле, но Вуцов спаси. Две минути по-късно Теди Мезаг пък не позволи на Калоян Кръстев да вкара. Секунди след това Славия получи дузпа за игра с ръка на Фуртадо. Зад топката застана Ивайло Димитров, който я прати във вратата на Ганев.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Сблъсъците в Испания не спират

Имаше сблъсъци между демонстранти и полиция за пета поредна нощ в Испания, предаде БНТ. Протестите са срещу задържането на рапъра Пабло Хасел. Той излежава 9-месечна присъда за възхвала на тероризма и обида към монархията. Силите на реда използваха сълзотворен газ, за да разпръснат демонстрантите в Барселона, които по данни на […]