Тайсън Фюри ще плати 50 млн. долара за да сбъдне детската си мечта – да полети в космоса

NetNews

Боксовият шампион Тайсън Фюри обяви, че през следващата година може да сбъдне детската си мечта – да полети в космоса. Британецът призна, че вече се е записал за полет, чиято цена е близо 50 милиона долара.

"Като малък гледах луната и си повтарях, че един ден искам да ида там. Тази година разбрах, че това е възможно е се записах за пътуване. Към средата на 2021 година се очаква да полетим. Надявам се всичко да е наред и да тръгнем, защото това е детската ми мечта. Не мога да чакам повече", признава Фюри.

Очаква се в началото на 2021 година той да спечели сериозна сума пари от евентуален бой със сънародника си Антъни Джошуа и с това да покрие голяма част от разходите за билета до космоса.

В интернет вече започнаха да се шегуват с ексцентричния боксьор и отбелязаха новината с подобни колажи:

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Община Русе с финансова помощ за второ дете, близнаци и осиновяване

150 лева за второ дете и 400 лева за близнаци ще получават от общината родителите и осиновителите в Русе. Това предложение на кмета на Русе Пенчо Милков бе прието от Общинския съвет. Мярката е част от алтернативния бюджет на БСП. Така левицата продължава да изпълнява мерките, които предлага на гражданите […]