Това е фаворитът да смени Конте в Интер

NetNews

Шампионът на Италия Интер изглежда съвсем не е загубил битката за подписа на старши треньора на Лацио Симоне Индзаги, чийто контракт със столичани изтича на 30 юни. В италианските медиии първоначално се бе появила информация, че по-малкият брат на Филипо Индзаги се е споразумял с “орлите” от Рим за нов контракт, но по всичко личи, че нещата не са толкова ясно и оставането на специалиста в италианската столица не е сигурно. Според Sky Sport Italia, Sportitalia и други медии агентът на Индзаги – Тулио Тинти, е посетил този следобед централата на Интер.

Симоне Индзаги е смятан за приоритетна цел на “нерадзурите” за треньорския пост, след като шампионите се разделиха с досегашния си наставник Антонио Конте по взаимно съгласие. “Черно-сините” са опитали да преговарят и с Макс Алегри, но той е пред завръщане в Ювентус. Друга опция за Интер е Маурицио Сари, но на този етап двете страни не изглеждат близо до споразумение.

В същото време изпълнителният директор на Интер Бепе Марота заяви, че очаква до края на вечерта "нерадзурите" да са си осигурили неофициално услугите на новия си наставник, който ще смени Конте. "Все още не знаем кой ще е новият треньор. До края на тази вечер трябва да сме решили неофициално въпроса за новия треньор", сподели Марота, цитиран от Football Italia.

Популярният журналист Фабрицио Романо пък написа в Twitter, че Индзаги вече се е разбрал с "нерадзурите" и ще поеме тима от новия сезон, като в следващите часове ще подпише контракта си с гранда от Милано.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Изверг от Варна блудства с внучетата си

Окръжен съд – Варна призна за виновен 59-г. А.Х. за това, че при условията на продължавано престъпление извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на двамата си внуци. Той блудствал с малолетните деца, които тогава били на 8 и 10 години, съобщиха от […]