Тони Кроос: Всичко е наред – сърцето все още работи

NetNews

Полузащитникът на Реал Мадрид и германския национален отбор Тони Кроос заяви, че е преодолял напълно коронавируса и е готов да играе на предстоящото Европейско първенство.

"Всичко е наред. Сърцето все още работи", пошегува се той в подкаста Einfach Mal Luppen.

Националът на Германия даде положителен тест за коронавирус на 17 май, а в неделя той се присъедини към лагера на Бундестима в Австрия.

"Всички знаем колко фалшиви позитивни и колко фалшиви негативни тестове има. Затова в понеделник направихме още един тест, който отново даде негативен резултат. И вече можем да кажем, че нещата са наред".

Тони Кроос се включи на пълни обороти във вчерашната тренировка на Германия, но със сигурност пропуска днешната контрола срещу Дания. За германците предстои още една проверка преди началото на Евро 2020 – срещу Латвия в понеделник.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Миню Стайков е кандидат за депутат

Обвиняемият в данъчни престъпления бизнесмен Миню Стайков се е регистрирал за участие като кандидат за депутат в Бургас, съобщи бТВ. Председателят на РИК – Бургас потвърди, че днес са входирани документите на кандидат-депутатската листа на партия "Бригада". Листата се състои от двама души и единият от кандидатите е с имена […]