Топузаков: Когато Левски е най-уязвим, е способен да изненада всички и да спечели

NetNews

Бившият капитан на Левски Елин Топузаков сподели, че "сините" могат да изненадат всички, когато са най-уязвими.

"В дербито всичко е възможно, но Левски, когато е най-уязвим, е способен да изненада всички и да спечели. ЦСКА може да е считан за фаворит, но това е до началото на мача. След това на терена ще си проличи кой отбор е повече мотивиран и иска да спечели", каза Топчо пред БНР.

"Тръпка винаги е имало в мен в този мач като футболист. Звучи банално, но за чест и слава съм играл, а не за финансовите стимули. Имам над 40 мача за Левски срещу ЦСКА. Не ги помня всички, но повечето са ми носили голяма радост. Вкарах гол за една победа с 2:1 на "Георги Аспарухов" и няколко кръга преди края на сезона станахме шампиони. В дербито се раждат и нови звезди".

"Липсата на основни играчи в Левски може да се усети. На хората, които ще играят, може да им се усмихне късмета и щастието да се превърнат в нови звезди и утвърдят като имена. За тях мотивацията и амбицията да се докажат трябва да бъде водеща. Ако Левски не допусне гол, със сигурност ще спечели този мач", каза Топузаков.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Калин Тодоров: Кукловодите ни са провинциални, Гоцев не беше големият играч

"Мога да приведа доказателства, че общо взето Горбачов и Буш се разбраха в Малта Русия да се изтегли от България и да се настани САЩ. САЩ е "Големият брат". Първоначалната договорка е била САЩ да получат политическият, военният и финансовият контрол над страната, а икономическият контрол да остане за Русия, […]