Трансферен удар готви ЦСКА

NetNews

Ръководството на ЦСКА готви трансферен удар. „Червените” се надяват да осъществят много силен трансфер през зимния прозорец, който отваря на 1 януари. Според информация на „Блиц”, от „Българска армия” са набелязали много опитен централен защитник, който има богат опит във Висшата лига. Твърди се, че той има над 100 мача в най-силното първенство в света, като е играл още и в други тимове в Европа.

Връзката с него е осъществена от новия технически директор на „армейците“ Алан Пардю. Според твърденията, англичанинът е бил треньор на въпросния футболист в един от отборите, които е водил в местния елит. Припомняме, че Пардю е бил начело на Рединг, Уест Хем, Чарлтън, Саутхямптън, Нюкясъл, Кристъл Палас и Уест Бромич.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Всеки четвърти, починал от COVID-19 през последните 24 часа - без придружаващи заболявания

469 са новодиагностицираните с COVID-19 лица у нас през изминалото денонощие. От тях 316 са установени с PCR, а 153 – с бързи антигенни тестове. Тестовете, направени през последните 24 часа, са общо 2973, 1759 от които PCR, а 1214 – антигенни. Това показват данните в Националната информационна система. Разпределението […]