Треньорът на Ботев (Пловдив) горд: Моят отбор не се предава

NetNews

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич остана доволен от представянето на своя отбор и похвали играчите на тима след равенството 2:2 срещу Левски на „Герена“.

„Последните няколко дни работихме върху физическото и психологическото състояние на отбора. Най-вече върху психиката ни, тъй като не сме побеждавали на този стадион от 29 години. Много съм горд от показаното на терена днес. Видях отбор, който искаше да спечели и не се страхуваше от съперника“, започна Валентич.

„Видях своя отбор да играе по-бързо и агресивно, трябва ни време. През първото полувреме имахме определени проблеми на левия фланг. Маркиньос участваше активно при първото попадение. След първия ни гол контролирахме играта и имахме положения“, допълни той.

„За съжаление това са грешките на младостта в нашия отбор, загубихме няколко топки и те ни наказаха. През второто полувреме пресирахме по друга система. Левски имаше доста повече проблеми. Със всяка една изминала минута играехме все по-добре, вкарахме гол, взехме заслужено поне една точка“, заяви още босненецът.

„Моят отбор не се предава. Играхме до последната минута, опитахме се да спечелим мача. Това е част от нашата философия. С всеки изминал мач ще подобряваме представянето си. Много се радвам да видя възпитаниците на нашата школа, които играха срещу Левски. Това, което искаме да виждаме е да даваме шанс на нашите момчета да се обиграват. Отново казвам тежък мач след мача в сряда, но аз съм много доволен от представянето“, завърши Азрудин Валентич.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Плевнелиев: България иска границите на Балканите да падат, а не да се местят!

Република Северна Македония не може да реши проблема с България, ако не възприеме европейските ценности. Ако едно общество още не е готово да възприеме европейските ценности – върховенство на закона, истината за историята, добросъседски отношения, отказ от език на омразата – то не е готово и за членство в ЕС. […]