Украинската Ким Кардашиян влудява с голите си снимки

NetNews

Изкусителният модел Алена Омович, популярна в родината си като украинската Ким Кардашиян, за пореден път прикова вниманието, пускайки поредната доза чисто голи свои снимки.

Красавицата, която има 1,5 милиона последователи в социалната мрежа „Instagram“, често получава неприлични предложения от големи звезди в спорта. Брюнетката с огромен бюст признава, че страда от прекомерно внимание и че постоянно е обградена от спортисти.

На последните кадри, които сега Алена качи в профил, наблегна на перфектните си форми. Фотосите не оставиха почти нищо въображението, като на тях тя беше останала само по прашки или прикриваше природните си дадености само с ръка. Логично, снимките бързо събраха солидно количество лайкове.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Големи протести в Австралия

Хиляди излязоха на протест в Австралия, съобщи Гардиън. Демонстрации имаше в най-големите градове в страната. Протестиращите са против новите ограничения в страната. В Сидни имаше сблъсъци между протестиращи и полицаи. В града бяха въведени ограничения за излизане от домовете, освен за важни случаи. Ограниченията ще действат през следващия месец. Въздушни […]