Уулвърхемптън шокира Челси с гол в 94-ата минута

NetNews

Уулвърхемптън обърна гостуващия Челси с 2:1 в първата среща от 13-ия кръг на английската Висша лига.

През първата част нито един от двата тима не успя да реализира някое от положенията си и да вземе превес в резултата. Малко след почивката обаче Оливие Жиру (49) потвърди страхотната си форма и даде преднина на „сините“ от Лондон, възползвайки се от асистенция на Бен Чилуел.

„Вълците“ се втурнаха в атака и изравниха чрез Даниел Поденсе (66) след подаване на Ебегуен Отасоуи. До края на играчите на Франк Лампард нямаха късмет в завършващата фаза, а домакините ликуваха с гол на Педро Нето (90+4) в последните секунди. Малко след това Нето пропусна от изгодна позиция да вкара и трети гол за "вълците".

След успеха си Уулвс излезе девети с 20 точки, изпреварвайки Манчестър Сити с точка. Челси остава пети зад Саутхемптън с 22.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Наистина ли 2020-та е най-лошата година в историята?

Американските журналисти не се представят в най-добра светлина през последните дни. След посредствените анализи на политическата ситуация във Франция в “Ню Йорк Таймс” и “Вашингтон Пост”, последната първа страница на известното американско списание “Тайм” определя 2020-а, не без преувеличение, за “най-лошата година в историята”. Според културната редакторка Стефани Захарек, отговорна […]