Федерер разкри кога смята да се завърне на корта

NetNews

Роджър Федерер обяви плановете си да се завърне на тенис корта на турнира от ATP Tour в Доха през март. Швейцарецът пропуска Australian Open, защото не е напълно възстановен от операцията, която претърпя на коляното.

„Искам отново да отпразнуваме големи победи и за това съм готов да тръгна по дългия и труден път“, заяви Федерер в интервю за швейцарската телевизия „SRF“.

Турнирът в Доха е от 8 до 13 март. Той го е печелил три пъти.

„Отдавна обмислям кога и къде да се върна. Исках да се завърна на по-малък турнир, където стресът е малко по-малък“, добави той.

„Мислех, че няма да следя много спорта и ще бъда по-зает с децата си и рехабилитацията си. Останах изненадан, че продължих да проверявам резултатите и да гледам мачове. Обикновено изобщо не правя това, ако не участвам в турнирите“, каза още Роджър Федерер.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кристиан Вигенин е одобрен за водач на листата на „БСП за България“ в Ямболско

Досегашният ямболски народен представител Кристиан Вигенин е водач на листата на коалиция „БСП за България“ за Ямболски избирателен район. Неговата кандидатура, заедно с водачите на останалите 30 избирателни района,  беше одобрена от Изпълнителното бюро на левицата и предстои да бъде утвърдена от Националния съвет. По време на номинациите и петте […]