Феновете на Левски събраха пари, за да откупят последния шампионски трофей на „сините“

NetNews

От Националния клуб на привържениците на Левски съобщиха, че парите за откупуването на последния шампионски трофей на отбора от "Герена" вече са събрани. Това означава, че много скоро шампионската титла от 2009 година ще бъде в музея на "сините".

Припомняме, че отличието беше продадено на благотворителния търг "Синята Коледа" през 2013 година, когато се събираха средства за вековния юбилей на Левски. Тогава купата беше продадена за 22 000 лева, като Христо Йовов беше помолен да наддава за нея от бизнесмена, който стана неин притежател.

"Националният клуб на привържениците на Левски има удоволствието да ви съобщи, че средствата необходими за откупуване на последната шампионска титла вече са осигурени! Благодарим за светкавичната реакция и подкрепа! Само ЛЕВСКИ!", се казва в съобщение на НКП на "сините".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тамара Глоба каза кога свършва пандемията

Поне до 2023 година ще продължи пандемията от COVID-19. Ще се появяват нови щамове, както и заболявания, свързани с екологията и вредните за околната среда производства. Това прогнозира известният руски астролог Тамара Глоба, съобщава life.ru. Сега е много важно да се обърне повече внимание на екологията, добавя тя, цитирана от […]