Феновете от тръст „Синя България”: Не знаем кой е новият собственик на Левски

NetNews

Представителите на Тръст „Синя България” Момчил Лазаров и Иван Евстатиев признаха, че не знаят името на новия собственик на Левски. Както е известно, вчера Наско Сираков обяви, че клубът ще бъде финансово обезпечен и посочи грандиозни планове за бъдещето, в които влиза и изграждането на изцяло нов стадион.

Сираков отказа да обяви името на новия силен човек на „Георги Аспарухов”, като за момента се знае единствено, че той е англичанин.

Момчил Лазаров и Иван Евстатиев гостуваха в БНТ и говориха по темата, заявявайки, че те не са наясно кой е новият силен човек в Левски и никой от ръководството на клуба не е коментирал темата с тях.

„Посрещаме новината с надежда, че инвеститорът е сериозен и има насрещна проверка какво представлява този фонд и дали е достатъчно сериозен. С надежда, че нещата около подписването на договора ще се случат, тъй като това не е факт. По казуса със стадиона, в всички очакваме позитивна развръзка и се надяваме, че ще я получим”, споделиха те.

Не знаем дали някой освен Наско Сираков знае кой е новият собственик. С ръководството на Тръста въпросът не е коментиран. Нямаме представа кой стои зад това определение "нов собственик или нов инвеститор". Надяваме се, че всичко, което Наско Сираков каза, ще се реализира в параметрите, които той изложи. Радващото е, че той търси гаранции това да се случи", казаха още Тръста.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тексас може да узакони носенето на оръжие без разрешително

Американският щат Тексас е на път да узакони носенето на оръжие без разрешително, криминална проверка или обучение. Доминираният от републиканци местен законодателен орган свали и последната рестрикция за носене на оръжие в понеделник, предаде БНР. Mярката, която ще разреши на всеки в щата, който е навършил 21 години, да носи […]