Фенове на Левски със зов за помощ

NetNews

Легендарният футболист на Левски Стефан Павлов – Фифи Перото има нужда от 3000 лева, за да се възстанови от операцията на тазобедрената става, която претърпя в края на миналата година. За това алармираха привърженици на "сините", които започнаха кампания за набиране на средствата.

"СПЕШНО

След успешно претърпяна операция за смяна на тазобедрена става, синята легенда Стефан Павлов (Фифи Перото) се нуждае от средства за следоперативно възстановяване и рехабилитация, включващи медикаментозно лечение и редица помощни средства. Необходимите за това средства са приблизително 3000 лв.

Нека синьото семейство отново докаже, че никога не забравя своите носили му толкова радост герои и, че както и през октомври 2020, можем отново светкавично да реагираме и съберем тази сума, тъй като рехабилитацията вече е започнала.

Средства в брой може да дарите в магазина на бул. "Т.Александров" 23, както и по следната банкова сметка в лева: BG94FINV 9150 2017 4820 34 с титуляр Елмира Стефанова Димитрова, или PayPal сметката на Levski Family: levskifamily@yahoo.com

Още утре ще пуснем и специален благотворителен търг в полза на Стефан Павлов!

Само Левски!", гласи постът.

Самата операция на Стефан Павлов през октомври миналата година също бе платена от фенове. Тогава часове след старта на набирането на средства фракцията "София – Запад" дари сумата за операцията.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Проверяват пазарите преди Великден

Броени дни преди Великден инспектори тръгнаха на проверки по пазарите. Те следят за качеството на яйцата, агнешкото и козунаците, съобщи Нова тв. Потребители констатираха, че въпреки кризата, цените са скочили, продавачите наблюдават спад в търсенето. Инспекторите не установяват нарушения нито при агнешкото, нито при яйцата. Проверяващите посъветваха купувачите да не […]