Фернандо Алонсо: Не мислех, че завръщането ми във Формула 1 ще се окаже толкова трудно

NetNews

Двукратният световен шампион Фернандо Алонсо призна след края на вчерашния втори кръг от сезон 2021 във Формула 1 за Гран При на Емилия-Романя, че не е очаквал завръщането му в спорта да се окаже толкова трудно. Испанският пилот на Alpine се завърна след двугодишно отсъствие от Гран При надпреварите и явно е имал очаквания за много по-лесна адаптация към промените в спорта.

„Сменял съм отбори и категории много пъти и винаги трябва да преминеш през период на адаптация към новото. Само че сега е много по-тежко. Това не е извинение, че трябваше да се представя по-добре в първите два старта. В Бахрейн и Италия не бях на нужното ниво, но ще бъда в Портимао“, призна Фернандо.

„Малкото време в новия болид също не ми служи за извинение, но няма как да не се отразява на представянето ми на пистата. С времето ще ставам все по-сигурен в колата и резултатите ще дойдат“, завърши испанецът.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Достъпните жилища са на границата на изчезване

През първата година на пандемията във Виетнам не е обявен нито един нов жилищен проект. През миналата година 69% от предлаганите жилища са били клас "А". Аналогична е ситуацията и през първото тримесечие на текущата година. По данни на консултантската компания Jones Lang LaSalle, жилища с цена под 1500 USD/кв.м […]