Финансовата инжекция за ЦСКА е факт

NetNews

Днес в Гранд хотел София ЦСКА и WINBET дадоха съвместна пресконференция, на която обявиха новото си партньорство.

На събитието присъстваха изпълнителният директор на клуба Пламен Марков, старши треньорът на отбора Любослав Пенев и маркетинг-мениджърът на WINBET Десислава Колева – Иванова.

По-рано днес стана ясно, че компанията за заложи ще налива 4,5 млн. лева годишно във футболния отбор на ЦСКА.

"Изключително се радваме и сме доволни, че осъществяваме това продължение на договора с Winbet, след петгодишно партньорство, сега нов петгодишен договор подписваме, ние сме доволни от взаимоотношенията между двете страни, стават генерален спонсор на тима, а логото ще бъде на лицевата страна на фланелките. Надявам се да продължим това партньорство, надявам се това да помогне на компанията и на клуба да растат", коментира Марков.

"Не мога да кажа какви са параметрите по договора, ако искат от компанията могат да кажат детайли", добави той.

"ЦСКА е обезпечен за цялата календарна година, ще разчитаме и на новия генерален спонсор относно нормалното фунциониране на клуба през годината. От изключителна полза е присъствието на Winbet и другите ни партньори в тези тежки времена на Ковид пандемия", добави Марков.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бойко Борисов пак излъга

На срещата с младежката организация на ГЕРБ бившият министър-председател заяви, че Гърция вече е получила 30 милиарда евро от плана за възстановяване на икономиката на страните членки на ЕС, а България – нищо! За тази огромна загуба за страната той обвини временното правителство, защото, ако бил той, ние също сме […]