Футболисти на ЦСКА 1948 са с коронавирус

NetNews

Отборът на ЦСКА 1948 бе застигнат от неприятни новини в навечерието на Великден, научи Sportal.bg. Няколко футболисти на "червените" са дали положителен тест за COVID-19, което ще ги извади от строя за следващите мачове от първата шестица на efbet Лига.

Капитанът Даниел Наумов, Галин Иванов, Васил Шопов, Сашо Александров, Михаил Минков и Марио Топузов вече са под карантина. Това означава, че въпросните футболисти ще пропуснат със сигурност срещите с Локомотив (Пловдив) и ЦСКА през следващата седмица.

Ръководството на новака в елита, който завърши на пето място през редовния сезон, се надява някои от тях да се възстановят за мача с Арда (Кърджали) на 12 май. Както е известно, трябва поне десет играчи да бъдат с положителен тест за коронавирус, за да бъде отложен даден двубой от първенството.

"Червените" гостуват във вторник на "Лаута", а три дни по-късно на стадион "Васил Левски" излизат срещу тима на Любо Пенев.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Откриха неочаквана причина за понижаване на кръвното налягане

Проучване, проведено от американски експерти, е установило причината за високо кръвно налягане и факторите, които увеличават риска от инсулт и сърдечен удар. Според руския кардиохирург Владимир Хорошев американските учени са открили, че рискът от тези заболявания зависи пряко както от повишаване на кръвното налягане, така и от понижаването му. "Днес […]