Футболна съпруга съблазнява с голо тяло

NetNews

Изкусителната съпруга на бившата звезда на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид Хавиер Ернандес – Чичарито обича да се фука със своите горещи голи снимки. Австралийският модел Сара Коан не от срамежливите красавици, като даде на своите 1,5 милиона последователи в „Instagram“ почерпка с някои доста интимни кадри.

Сара публикува снимка, на която прикрива своите прелести със…суши. Друг фотос показва как тя лежи по корем и е гола, докато се пече на слънце. 26-годишната красавица обича да качва и секси снимки от бременността.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sarah Kohan (@sarahkohan)

32-годишният бивш „червен дявол“ Ернандес, който в момента се подвизава в ЛА Галакси, се ожени за Сара през 2019 година, като двамата имат две деца – Ноа на 19 месеца и дъщеря Нала на четири месеца.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sarah Kohan (@sarahkohan)

Въпреки че сега е майка, Сара бърза да покаже зашеметяващата си фигура, което ѝ носи само харесвания и позитивни коментари.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sarah Kohan (@sarahkohan)

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Какво да очакваме от "Сексът и градът" без Саманта?

Авторката на хитовия сериал "Сексът и градът" Кандис Бушнел увери, че продължението на поредицата без Саманта е още в работен вариант, пише Daily Mail, цитиран от DarikNews. Актрисата Ким Катрал отказа да участва в предстоящите нови серии "And Just Like That …", в които ще участват Сара Джесика Паркър (Кари), […]