Хабиб каза кой според него е най-добрият съвременен боксьор

NetNews

Бившият шампион на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов отговори на въпроса кой съвременен боксьор смята за най-добър, независимо от категорията на теглото.

„Наистина вярвам, че Тайсън Фюри е най-добрият боксьор в момента. Той е тежка категория, остава непобеден и побеждава всички, които срещне. Канело, Усик, Крофорд са много близки до него – всички тези момчета му дишат зад гърба, но Тайсън Фюри сега е най-готиният. Това е моето мнение. Усик ще се бие с Джошуа, Фюри с Уайлдър, а след това победителите ще се изправят един срещу друг. Това е като полуфинал и финал. Но сега Фюри е най -добрият„, смята Нурмагомедов, цитиран от boec.bg.

Настоящият шампион по бокс в тежка категория на WBC Тайсън Фюри ще защитава титлата си срещу Дионтей Уайлдър на 9 октомври, докато носителите на титлите от WBA, IBF, WBO и IBO Антъни Джошуа ще се изправи срещу Олександър Усик на 25 септември.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Потресаващо: Риби се варят живи в сгорещена от слънцето река (ВИДЕО)

Видео, публикувано във вторник от неправителствената организация Columbia Riverkiper, показва група риби сьомга, плуващи в приток, покрити с червени лезии и бели гъбички в резултат на стрес и излагане на екстремни температури, съобщава Guardian. Сьомгата в река Колумбия "се е сварила почти жива" заради повишаването на температурата на водата по […]