Цветомир Найденов: Ще трябва да разочаровам съдията Попов… с твоята некадърност ме амбицираш!

NetNews

Основният спонсор на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов излезе с коментар след равенството на "червените" с Левски (0:0). Бизнесменът отправи послание до главния съдия Никола Попов, който сътвори нещо куриозно в края на мача. Арбитърът отсъди дузпа в полза на "червените", но след това я отмени, въпреки че неговият помощник тръгна да навлиза към наказателното поле, където се застава по правилник.

"И какво сега? 8 часов работен ден, Статистики, Инстати … не знам какво си?! Показахме силата на българския дух! Ще трябва да разочаровам съдията Попов… с твоята некадърност, ти ме амбицираш още повече да направя по-силен отбор от българи! Браво Армейци!", написа Цветомир Найденов в социалната мрежа.

И какво сега? 8 часов работен ден, Статистики, Инстати … не знам какво си?! Показахме силата на българския дух! Ще…

Публикувахте от Tzvetomir Naydenov в Неделя, 28 февруари 2021 г. Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Нови крайно любопитни имена в листите на ВМРО

Певицата Кристина Димитрова, музикантът Искрен Пецов и светският хроникьор "Агент Тенев" са поредните известни имена, които влизат в листите на ВМРО като представители на гражданската квота, съобщиха от партията. Заедно с тях е и най-известната българка в света на конкурсите за красота Жени Калканджиева. Тя е в листата от гражданската […]