Циципас: Джокович показа, че е голям играч и шампион

NetNews

Стефанос Циципас бе доволен от представянето си на Ролан Гарос, въпреки че отстъпи пред Новак Джокович във финала на надпреварата. Гръцкият тенисист водеше с 2:0 сета, но в крайна сметка отстъпи с 2:3 пред сръбския си съперник.

Циципас сподели, че Джокович е показал, че е по-добрият от двамата в този момент и допълни, че сърбинът е показал колко голям играч и шампион е.

"Беше голяма битка, дадох най-доброто от себе си. Просто Новак показа, че е по-добрият в този момент. За първи път съм на такъв финал, така че съм доволен от представянето ми. Бяха добри две седмици за мен. Но моят съперник и днес показа колко голям играч и шампион е. Той може да бъде извор на вдъхновение за всички с това, което постига и с това, което показва", каза 21-годишният грък.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кипър търси големи реформи

Държавният глава на Кипър започна разговори за големи реформи в държавата, съобщи Катимерини. Промените ще са в икономиката и социалната сфера. Очакват се персонални промени в правителството. Те трябва да доведат до широко партийно и обществено доверие. Никос Анастесиадис ще се срещне с представители на всички партийно представени партии. Според […]