ЦСКА е в топ 200 в най-новата класация на УЕФА

NetNews

ЦСКА също намери място в най-новата класация на УЕФА за топ 200 отборите на Европа и по този начин родината ни вече се представя от два клуба, след като Лудогорец също заема позиция в ранглистата.

Списъкът е направен след провеждането на първите пет кръга от групите на Лига Европа и Шампионската лига, а след снощното си равенство "червените" заемат 189-ата позиция, изпреварвайки шведския АИК, Динамо (Минск) и казахстанския Кайрат. ЦСКА има коефициент от 3.975 и 6.000 точки.

Лудогорец от своя страна пада с 2 позиции и вече заема 59-ото място след петте поредни загуби в Европа. "Орлите" имат точков актив от 25.000 и 3.975 коефициент. На мястото на разградчани пък застава отборът на Милан, който заема 57-ата позиция, а ПСВ Айндховен е другият тим, който изпреварва "зелените".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Макрон с кратък отговор за Ердоган

Вярвам в уважението. Това заяви френският президент Еманюел Макрон, цитиран от France 24. Френският държавен глава коментира последните думи на турския президент Реджеп Ердоган. Представителят на Турция заяви, че се надява френската държава скоро да се отърве от Макрон. Той го определи като проблем за френската държава. Двамата имат спорове […]