ЦСКА и Болоня се споразумяха за Вальо Антов?

NetNews

Ръководствата на ЦСКА и Болоня са постигнали споразумение за трансфера на Валентин Антов. Според Tuttomercatoweb, италианският клуб не е бил склонен да даде желаните 3 милиона евро, но смята българският национал за инвестиция за бъдещето и има голямо доверие към него, което в крайна сметка е довело до съгласието между двата клуба.

В същото време zerocinquantuno.it съобщава, че Болоня и ЦСКА в момента са в напреднали преговори и италианският клуб иска да издейства нов наем на бранителя, но за по-малка сума, след което да задейства откупната клауза. Финализирането на трансфера се очаква в близките дни. Валентин Антов записа пет участия за тима воден от Синиша Михайлович през пролетта, но Болоня не иска да се раздели с него.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Закриха и последното коронавирусно отделение в „Пирогов"

Закриха последното коронавирусно отделение в „Пирогов", съобщиха от спешния институт. В разгара на втората вълна през ноември миналата година болницата преструктурира Втора клиника по ортопедия и травматология в поредното отделение за болни от коронавирус, а начело застана доктор Снежа Бахарова. ”Лице в лице с тази зараза спасихме много хора. Някои […]