ЦСКА не се отказва от желанието си да привлече един от най-големите футболни таланти у нас

NetNews

ЦСКА не се е отказал от трансфера на считания за най-голям роден талант Димитър Костадинов. Сделката дори е на една ръка разстояние, като най-вероятно ще бъде завършена през следващата седмица. Това ще позволи на младия халф да се присъедини към лагера на „червените“ в Австрия, пише „Мач Телеграф“.

Единствената пречка при преговорите е свързана с това какъв процент да получи Септември (София) при бъдеща продажба на 21-годишния Костадинов в чужбина. Тимът от столичния квартал „Красна поляна“ държи на голям дял от парите, а от ЦСКА опитват да намалят процента.

Димитър Костадинов е собственост на Септември, но през миналия сезон игра под наем в Царско село. Качествата му добре са познати на треньора на „армейците“ Любослав Пенев, който до преди няколко месеца беше начело на отбора от хотелския комплекс. Именно Пенев настоява за сделката, тъй като е наясно, че талантливият халф може да донесе допълнителна класа на отбора, а освен това е българин.

Наскоро собственикът на Септември Румен Чандъров призна, че най-вероятно следващият отбор на Костадинов ще е именно ЦСКА. Преговорите продължават, но двете страни много са сближили позициите си. „Армейците“ ще трябва да платят трансферна сума, която е почти спазарена.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

СГС: Недопустимо е Кирил Петков да коментира и оценява постановен съдебен акт

Недопустимо е служебният министър Кирил Петков да коментира и оценява постановен съдебен акт. Това заявяват от Софийския градски съд в свое становище във връзка с изказването на служебния министър на икономиката Кирил Петков, който заяви, че назначението на новото ръководство на Българската банка за развитие (ББР) е било спряно от […]