ЦСКА ще разкара ненужен португалец

NetNews

Пътищата на Нуно Томаш и ЦСКА се разделят, пише „Тема Спорт“. Португалският защитник така и не се присъедини към лагера на отбора в Турция и няма да продължи кариерата си при "червените", въпреки че договорът му с клуба е до 30 юни 2022 година. През миналата година, от март до ноември, Томаш изкара период като преотстъпен във финландския КуПС Куопио, а в края на 2020-а наемът му изтече и се очакваше той да се завърне на "Армията".

Във Финландия 25-годишният португалец изигра 17 мача за първенство, 1 за купата на страната, 1 в квалификациите на Шампионската лига и още 3 в пресявките за Лига Европа, но ръководството на КуПС реши да не го задържи за постоянно.

Очакванията бяха Нуно Томаш да замине за подготвителния лагер в Турция, но явно в ЦСКА не възнамеряват да залагат повече на него и са го уведомили, че не попада в плановете на Бруно Акрапович. Централният защитник вече си търси нов отбор.

Договорът на Томаш ще бъде разтрогнат в близките дни. Португалецът изигра общо 24 мача с червената фланелка, като дебютира под ръководството на Любослав Пенев, а последния си двубой за ЦСКА записа при Люпко Петрович.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

АПИ към шофьорите: Тръгвайте на път само, ако колите са подготвени за зимата

Очаква се понижение на температурите, а в Северозападна и Северна България метеорологичната прогноза е за валежи от сняг и за увеличаване на снежната покривка. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“. В 6 области – Видин, Монтана, Враца, Ловеч, Габрово и Софийска област, е определен жълт код за потенциално […]