ЦСКА 1948: Родени в София! 73 години ЦСКА!

NetNews

От ЦСКА 1948 поздравиха феновете си по повод 73-годишнината на клуба. Ето какво написаха те на официалния сайт:

"Армейци,

Цялото ръководство на ФК ЦСКА 1948 Ви честити 73-тия рожден ден на армейския клуб!

На днешния 5 май започва всичко! Всички битки, трофеи, успехи, сълзи от радост и тъга. Легендата за ЦСКА, предавана от поколение на поколение, не ще угасне никога!

И ние от ФК ЦСКА 1948 от 2016 г. насам се борим тя да живее вечно, изминавайки Честния път към върха и гордо носейки червената фланелка!

Вярваме, че ЦСКА е много повече от клуб. Това е нашата кауза и любов. Но легендата живее и благодарение на Вас! Всички верни фенове, които застанахте до нас в най-трудния момент в историята на клуба! Този празник е Ваш!

31 титли за ЦСКА и 20 Купи на България в исторически план от основаването през 1948 г.

А поводите за гордост са милиони! Убиец на европейски грандове и най-успешен български клуб! ЦСКА с годините се превърна в марка на родната и световна сцена.

Продължавайте да пазите тази марка дълбоко отпечатана в сърцата Ви, а ние ще продължаваме да работим неуморно тя да завладява нови хоризонти! В победите и загубите ще бъдем истински и верни на идеалите си!

По случай празника, от ФК ЦСКА 1948 Ви представяме специално подготвено видео, с което искаме да Ви благодарим за подкрепата и да Ви кажем: САМО ЦСКА!

В него ще видите не само великолепни кадри от нашия град и историята на любимия ни клуб, а и фрагмент от новия екип на „армейците“ за предстоящия сезон.

Защото ние от ЦСКА сме родени в София!

Честит рожден ден, Армейци!"

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Христо Иванов призова Борисов да спре с лъжите и популизма

Съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов настоя Народното събрание да приеме декларация за ясен евроатлантически консенсус като платформа затова да бъдат развити българските отбранителни способности и отбрана. Изказването си Христо Иванов направи от трибуната на Народното събрание. Той настоя още за ясна платформа за българските иновации и бизнес, като изрази […]