Ювентус иска да задържи Роналдо с взимането на Агуеро или Кийн

NetNews

В Ювентус са си набелязали двама нападатели, с които биха могли да убедят суперзвездата Кристиано Роналдо, че могат да се борят за трофея в Шампионската лига през следващия сезон, пише “Гадзета дело спорт”. Вчера същото издание написа, че португалецът се надява на нови нападател и плеймейкър в тима.

Едната опция е Серхио Агуеро, а другата – Мойс Кийн. Договорът на 32-годишния аржентинец изтича през лятото и засега изглежда, че той ще напусне Манчестър Сити като свободен агент. Това предизвика интереса на голяма част от топ клубовете в Европа, сред които са не само “бианконерите”, но и Барселона, Пари Сен Жермен, Интер, както и Атлетико Мадрид. Италианският национал пък в миналото носеше екипа на Юве, но пък през лятото на 2019-а беше продаден на Евертън за 30 млн. евро. През тази кампания той играе под наем в ПСЖ.

Междувременно, Алваро Мората може да остане в клуба като преотстъпен от Атлетико за още един сезон, но торинци ще трябва да платят още 10 млн. евро за тази цел. Бъдещето на Пауло Дибала на “Алианц Стейдиъм” пък е несигурно, като според някои източници ръководството на италианския шампион е готово да разгледа оферти за него.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

На 27 март 1893 г. Умира Тонка Обретенова

На 27 март 1893 г. умира Тонка Тихова Обретенова (баба Тонка). Тя е българска героиня. Включва се в организираната национално-освободителна борба. Оказва сериозна организационна, морална и финансова помощ на Русенския частен революционен комитет. Съратник и доверено лице на Васил Левски. Нейният дом е сигурно убежище и организационен център на революционните […]