Ювентус иска да удължи наема на Алваро Мората

NetNews

Ръководството на Ювентус планира да задържи Алваро Мората и през следващия сезон. Това съобщиха медиите в Италия. Както е известно нападателят играе в торинския гранд под наем от Атлетико Мадрид, като в договора между двата клуба има клауза, според която преотстъпването му може да бъде продължено за още една година или той да бъде откупен.

Ювентус плати 10 милиона евро на Атлетико, за да може да привлече Мората под наем. Договорът може да бъде удължен за още една година, ако "старата госпожа" се съгласи да преведе същата сума на испанците. Нападателят пък може да стане собственост на Юве срещу 42 милиона евро.

За момента вариантът с удължаване на наема изглежда по-вероятен, тъй като италианците бяха ударени сериозно от финансовата криза породена от пандемията от коронавирус.

От началото на сезона испанският национал се представя отлично, като има 10 мача във всички турнири, в които е отбелязал 6 попадения и е направил 2 асистенции.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тотнъм надделя над Манчестър Сити и оглави Висшата лига

Тотнъм срази у дома Манчестър Сити с 2:0 в един от най-интересните сблъсъци от деветия кръг на английската Висша лига и излезе на върха във временното класиране за първи път от 2014 година насам, имайки 2 точки аванс пред Челси. Хьон-Мин Сон (5) и резервата Джовани Ло Селсо вкараха головете […]