Ювентус не срещна затруднения срещу Специя, Гълъбинов пропусна дузпа

NetNews

Ювентус победи с 3:0 като домакин Специя в мач от 25-ия кръг на Серия А. Головете за „бианконерите“ отбелязаха Алваро Мората, Федерико Киеза и Кристиано Роналдо. Андрей Гълъбинов се появи в игра в 72-ата минута, когато Ювентус вече имаше аванс от два гола. Българинът пропусна дузпа дълбоко в добавеното време на срещата.

Федерико Киеза вкара гол още в 10-ата минута, но попадението не бе зачетено заради засада. Кристиано Роналдо направи много сериозен пропуск в 42-ата минута, но след удара му топката премина на сантиметри встрани от левия стълб на вратата на гостите.

Алваро Мората се завърна в игра в 61-ата минута, а само минута по-късно се оказа в прегръдките на своите съотборници, след като направи резултата 1:0, пращайки топката в долния десен ъгъл на вратата на Проведел.

Ювентус отбеляза втори гол в 71-ата минута, когато Федерико Киеза бе най-съобразителен в наказателното поле на Специя и вкара топката във вратата на Проведел.

Ювентус реализира трети гол в 89-ата минута, когато Родриго Бентанкур асистира за дежурното попадение на Кристиано Роналдо в Серия А. Португалецът вече има 20 попадения в италианското първенство през сезона.

В петата минута на добавеното време на мача съдията Саки свири дузпа за Специя за нарушение на Мерих Демирал в наказателното поле. Андрей Гълъбинов изпълни дузпата, но Войчех Шчесни спаси удара на българина от бялата точка.

Ювентус е трети с 49 точки, а Специя е шестнадесети с 25 точки

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Владислав Симов пред ФАКТИ: Лесно е да оспорваш, много е трудно да изградиш политика

''От моя лична гледна точка не съм сигурен, че е пропуснат шанс. По-скоро аз се възползвам от неочакван развой на събитията, от това, че бях издигнат от няколко местни партийни организации като непартиен човек да заема позиция в гражданска квота на БСП в 26 МИР. След това имаше пререждане на […]