Ювентус официално призна за провала на Суперлигата

NetNews

Италианският шампион Ювентус излезе с официално изявление по темата с Европейската Суперлига. Както стана ясно по-рано днес, отборите на Арсенал, Ливърпул, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Тотнъм, Челси, Атлетико Мадрид, Интер и Милан обявиха оттеглянето си от надпреварата само 48 часа, след като заявиха своето участие в нея.

Сега Ювентус нарушиха мълчанието си, като заявяват, че са наясно с „искането и намеренията за оттегляне на някои от другите клубове.

„Въпреки че Ювентус остава убеден в стабилността на спортните, търговски и правни успехи на проекта, смятаме, че понастоящем има малки шансове проектът да бъде завършен в първоначално замислената форма“, се казва в изявлението на клуба.

По този начин „биконерите“ заявяват, че не се отказват окончателно от проекта за Суперлигата, но ще се вслушват в мнението на останалите, поне на този етап.

Така единствено Реал Мадрид и Барселона не са излезли с официална информация по темата,съобщава Гонг.бг

Statement on the Super League project: https://t.co/EggnP5lFif pic.twitter.com/ZT5JBvPH47

— JuventusFC (@juventusfcen) April 21, 2021 Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Багер на метри от плажа "Корал"

За багер и тежка техника на метри от морето край царевското село Лозенец сигнализират от Организацията за закрила на българските граждани, съобщава БНР. В района на "Мечата дупка" до плажа "Корал" се подготвя терен за строителство. От община Царево в момента извършват проверка. "Имотът до морето край Лозенец, който се […]