Mercedes се подигра с Red Bull (ВИДЕО)

NetNews

Люис Хамилтън успя да спечели Гран При на Испания за пети път пореден път най-вече заради перфектната стратегия на своя отбор Мercedes, като отново я изпълни безупречно. Германците успяха да вкарат седемкратния световен шампион за втори път в бокса, докато основният му конкурент Макс Верстапен от Red Bull остана на пистата.

В края на надпреварата на испанската писта „Каталуния“ Люис настигна и изпревари нидерландеца, с което увеличи преднината си в класирането при пилотите на 14 точки след четвъртия кръг от сезон 2021.

Още по време на надпреварата споменът за начина, по който Mercedes победиха Red Bull в Унгария през 2019 година, се превърна в дежавю. И тогава Хамилтън спечели по абсолютно същия начин и от шампионите решиха да се подиграят на основните си конкуренти от Red Bull с това сравнително видео, което са публикували в социалните медии.

That's just how we do it. ? #WeLivePerformancepic.twitter.com/xVf0BcBg6K

— Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team (@MercedesAMGF1) May 10, 2021 Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тошко Йорданов: От днес Бойко Борисов е вече "гражданинът Борисов"

От днес Бойко Борисов е вече "гражданинът Борисов". Това написа Тошко Йорданов от "Има такъв народ" в личния си профил в "Туитър". Припомняме, че днес указ издаде президентът Румен Радев за служебно правителство. Оглавяващ правителството ще бъде ген. Стефан Янев. Бил е директор на дирекциите „Отбранителна политика” и „Политика за […]