UEFA EURO 2020 Гарет Саутгейт: Близо сме до трофей, който не сме печелили никога, дори не сме играли на финал!

NetNews

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт показа уважение към отбора на Дания преди полуфинала на UEFA EURO 2020 между двата отбора, който ще се играе днес "Уембли".

"Близо сме до трофей, който не сме печелили никога. Дания е печелила европейско първенство и има по-добра статистика от нас. Струва ми се, мнозина в нашата страна забравят за това. Ние дори не сме играли на финал, така че сега пред нашите играчи се открива добра възможност да постигнат още по-значителен успех.

Тези външни фактори могат да изиграят някаква роля, но ние трябва да се подготвим добре, за да победим отбор, който умее да сменя бързо тактическата си схема, притежава добри играчи и играе с настроение", заяви Саутгейт.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Аварийна ситуация в болницата в Ямбол – откраднаха медна тръба от кислородна система

Кражба на медна тръба от кислородната система в областната болница в Ямбол е довела до аварийна ситуация в лечебното заведение, научи БНР. Риск за пациентите не е имало, но поради мерки за сигурност тази сутрин планираните операции не са били извършени. По случая са уведомени ДАНС и прокуратурата в Ямбол. […]