UEFA EURO 2020: Хърватите се чудят каква трябва да бъде позицията на Модрич на терена

NetNews

Лука Модрич игра много изнесен напред в мача срещу Англия на Уембли и остана изолиран от играта на тима. Логично Англия спечели с 1:0. Загубата срещу „трите лъва“ в първия мач от група „D”, провокира съмнения в Златко Далич, относно позицията, на която трябва да играе халфът за националния си отбор.

Полузащитникът игра по-изнесен, в сравнение с позицията му в Реал Мадрид, където играе основна роля в изграждането на играта. Поради тази причина „ватрените“ не можаха да вземат контрола в средата на терена.

"Големият проблем на Хърватия срещу Англия беше, че Модрич беше много близо до Ребич, което провокира много грешни подавания от Брозович. Това коства контрола върху мача на хърватите“, пише местното издание „Index.hr“.

Въпреки поражението медиите в Хърватия остават оптимисти. „Загубата от Англия беше предвидима. По-добре е да си втори в групата и да се изправиш срещу втория от групата на Испания, отколкото да си първи и да играеш срещу първия от групата на смъртта“, констатира вестник „Vecernji List“, който също критикува позицията на Модрич. Златко Далич трябва да реши каква ще бъде схемата следващите мачове. „Шахматистите“ излизат срещу Чехия в следващия си двубой на Евро 2020 в петък от 19:00 ч. Българско време. Двубоят ще се играе на „Хемпдън парк“ в Глазгоу.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Пребиваването на севернокорейска бежанка в Колумбийския университет не се различава от потисническия режим в родината ѝ

Севернокорейска бежанка сподели пред Fox News, че се страхува за бъдещето на САЩ след пребиваването ѝ в Колумбийския университет, чиято атмосфера напомня за дните ѝ под репресивния режим на Ким Чен Ир, предава Insider. 27-годишната Йонми Парк неведнъж е обсъждала с майка си мъчителното бягство от Северна Корея на 13-годишна […]