UEFA EURO 2020 Шефът на френския футбол: Бензема се промени

NetNews

Президентът на Френската футболна федерация Ноел льо Грае коментира завръщането на Карим Бензема в националния отбор. Нападателят не беше играл за “петлите” в продължение на близо шест години заради скандала с бившия си съотборник в селекцията Матийо Валбуена, но попадна в състава на Дидие Дешан за Евро 2020.

“Отдавна исках да се върне в националния отбор. Когато видяхме какво прави той в Реал Мадрид, беше невъзможно е да не го повикаме. Реал Мадрид е най-добрият отбор в света или поне един от най-добрите. Бензема се промени. Сега той е много зрял и уважителен. Няма лоши чувства за случилото се в миналото. Работата между Дидие Дешан и Бензема върви много добре. Той ще играе тази вечер срещу Германия”, коментира Льо Грае пред RTL.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Първан Симеонов: До президентските избори ще имаме настървен служебен кабинет

"До президентските избори ще живеем с настървен служебен кабинет и всичко ще се свежда до "дума срещу дума". Управляващите казват, че всичко е хаос, а предишното правителство – че не е така". Това заяви политологът Първан Симеонов пред Нова ТВ. "Ако утре трябва да се изгражда нов служебен кабинет, е […]