Спряха снимките на „Фантастични животни 3“ заради заразен с новия коронавирус

NetNews

Снимките на третия филм от поредицата "Фантастичните животни" бяха прекратени, след като член от снимачния екип се оказа с положителна проба за новия щам на коронавируса, съобщи BBC News.

Филмът се снима в Хартфордшир, Англия. Британските власти съобщиха тази седмица за 11 заразени с южноафриканския вариант на новия коронавирус, някои от които в Хартфордшир. Предполага се, че той е по-устойчив на съществуващите ваксини.

От Warner Bros Pictures заявиха в официално изявление, че диагнозата е била поставена след рутинен тест, който всеки един от екипа, работещ по филма, е направил.

В изявлението още се казва, че производството е "спряно" и заразеният служител е в изолация.

Киностудиото не дава информация кой е заразеният, но работата е прекратена и никой не знае кога ще започне отново.

Има съмнения, че болният може да е с южноафриканския вариант на коронавируса.

Източник от екипа каза, че за да бъдат спрени снимките, вероятно заразеният е незаменим човек от актьорския състав. Сред звездите във филма са Джуд Лоу, Мадс Микелсен, Еди Редмейн.

Снимките за третата част от поредицата „Фантастични животни и къде да ги намерим“, заглавието на която все още не е обявено, първоначално трябваше да започнат през март 2020 г., но пандемията от коронавирус накара Warner Bros да отложи началото за септември.

Извънредното прекъсване на снимачния процес поставя под въпрос обявената по-рано дата за излизането на филма.

В продължението на „Престъпленията на Гринделвалд“ няма да участва Джони Деп, който напусна франчайза през ноември, след като загуби делото за клевета срещу британския таблоид The Sun.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Така ще изглежда най-големият електрически Volkswagen

Снимки предадени на патентното ведомство в Китай разкриха как ще изглежда най-големият електрически Volkswagen. През изминалата година бе показан концепта ID Roomzz, който по всичко личи че вече е достигнал фаза за серийно производство. Както доста често се случва и тук концепта е доста по-интересен отколкото серийният автомобил, като той […]